Autizmus és Az Elektroszmog Kapcsolata

Posted on

Az Autizmus Kialakulása Összeköthető Az Anya Hálószobájában, a Terhesség Ideje Alatt Mért Elektromágneses Sugárzás Mértékével 

Az autista babák születésének esélye 2002-ben 1 volt a 150-hez. Napjainkban ez az arány már 1 az 50-hez, azaz megháromszorozódott. Dr.Dietrich Klinghardt a Seattle, Washington állambeli (U.S.A.) Institute of Neurobiology (Neurobiológiai Intézet) kutatója végzett tanulmányokat azzal kapcsolatban, hogy felmérje van-e összefonódás az elektromágneses sugárzás és az autista (illetve egyéb neurológiai problémáktól szenvedő) gyermekek számának az elmúlt évtizedben tapasztalható drámai növekedése között? Az alábbi méréseket végezték el:

– A kismamák testfeszültsége a hálószobában a terhesség idején.

– A gyermek testfeszültsége a jelenlegi hálószobájában.

– A mikrohullámú sugárzás mértéke a kismama hálószobájában a terhesség idején.

– A mikrohullámú sugárzás mértéke a gyermek jelenlegi hálószobájában.

A kapott adatokat összehasonlították egészséges gyermekek adataival.

Testfeszültség szintek

Átlagos Testfeszültség Szint Az Anyákban a terhesség Idején:

Neurológiai problémás gyermekek: 1872 milliVolt  (a mért értékek tartománya: 380 – 6040 milliVolt)

Egészséges gyermekek: 224 milliVolt  (a mért értékek tartománya :  12 – 480 milliVolt)

Tehát a neurológiai problémás gyermekek anyukáinál a testfeszültség több, mint nyolcszoros értéket mutat átlagosan. Megjegyzendő, hogy a megfigyelések szerint a magzatban ez az érték még magasabb, mint az anyában!

A Gyermekek Testfeszültsége Az Alvás Helyén

Neurológiai problémás gyermekek: 1028 milliVolt  (a mért értékek tartománya: 420 – 4900 milliVolt)

Egészséges gyermekek: 120 milliVolt (a mért értékek tartománya: 0 – 230 milliVolt)

Itt is mintegy nyolc és félszeres a különbség!

Mikrohullámú Sugárzás

Problémás gyermekek esetén az anya ágyánál

mért sugárzás a terhesség idején: 290 mw/négyzetméter  (a mért értékek tartománya: 110 – 1710 mw/négyzetméter)

Egészséges gyermekek: 14 mw/négyzetméter (a mért értékek tartománya: 0 – 67 mw/négyzetméter)

Azon anyák ágyánál, akiknek neurológiailag problémás babájuk született, az mért mikrohullámú sugárzás mértéke csaknem 21-szerese volt az egészséges babát szülőkhöz képest.

A tanulmány világosan mutatja, hogy mekkora szerepe van az elektromágneses sugárzásnak nem csak a várandós anyák környezetében, különösen az ágy környékén, hanem a gyermekek hálószobájában is. Ez lehet a kulcs, a neurológiai problémák okozója (ideértve az autizmust). Figyelembe véve általános környezetünkben az elektromágnese sugárzás folyamatos növekedését (különböző elektromos berendezések, vezeték nélküli technológia, mint például mobil telefonok, nagyfrekvenciájú elektromos vezetékek, stb.) ez a téma azonnali figyelmet érdemel.

Felhívom a T. Olvasó figyelmét egy korábbi, idevágó cikkünkre az egészséges testfeszültséggel kapcsolatosan: https://quantumrider.wordpress.com/2011/05/01/fontos/

Mellékelek egy videót azok számára, akik értenek angolul. A fenti kutatás végzője, Dr. D. Klinghardt beszél arról, hogy a fogamzást megelőző időszakban milyen lépéseket szükséges megtenniük azoknak, akik babát szeretnének. Röviden: A társadalom szempontjából, az emberiség jövőjét tekintve az egyik legfontosabb dolog az un. “fogamzás előtti egészségügyi gondozás”. Szükséges tesztet végezni a majdani anyuka D-vitamin szintjéről, még mielőtt áldott állapotba kerül. Feltétlenül meg kell mérni az elektromágneses sugárzás mértékét nem csak a hálószobájában, de a munkahelyén is. A fent említett tanulmány alapján Dr.Klinghardt szerint lehetséges előre jelezni a várható autizmust ha kimérjük azt a helyet, ahol a kismama alszik. Ha erős elektromágneses sugárzást lehet kimutatni, akkor a születendő gyermek neurológiai abnormalitásban fog szenvedni. Nem feltétlenül születéskor, de élete első két évében kifejleszti a neurológiai diszfunkciók (ideértve az autizmust is) jeleit, mint például hiperaktivítás, tanulási problémák, stb. A harmadik dolog az amalgám fogtömések azonnali eltávolítása. Dr.Klinghardt ezután hosszabban beszél arről, hogy a társadalmak puszta fennmaradásához szükséges lesz gyökeresen megváltoztatni az eddigi általános hozzáállást. Ha nem lépünk időben rendkívüli, negatív események lesznek majd mindennaposak, ami az egész emberiség létét veszélyeztetik. Pozitív példaként hozza fel Oroszországot és Iránt, ahol már rendszeresen mérik a háztartások elektromos és egyéb sugárzásnak való kitettségét! A “modern nyugati” társadalmak gyakorlatilag semmit sem tesznek a jövő generációjának védelméért. A lenti videó Dr. Mercola honlapján jelent meg, aki a Földkerekség egyik legismertebb orvosa.

Megemlíteném saját tapasztalatomat is (beszéltem erről a májusi budapesti tanfolyamom alkalmával). Egyik ügyfelem egy meglehetős jómódban élő család, akiknek háza közvetlenül a Mexikói-öböl partján van egy mesés szigeten, alig néhány méterre a víztől. A négy gyermek mindegyike folyamatosan szenved valamilyen súlyos problémától (asztma és idegrendszeri problémák) és a szülők is rendkívül rossz állapotban vannak. Szuper egészségesen étkeznek (gyakorlatilag csak nyers diétán vannak). A legkisebbnél, egy tündéri alig kettő éves kislánynál az autizmus jeleit állapították meg. Az egyik nagyobbik szintén autista és speciális iskolába jár. Az orvosok, természetgyógyászok segítsége sajnos nem sokat ér számukra. Aztán felkértek engem a házuk kimérésére. Rövidre fogom: az elektromágneses  sugárzás többszöröse volt a megengedettnek az egész házban. A mikrohullámú sugárzás szintúgy. Amikor megmértem a gyermekek testfeszültségét szomorúan vettem tudomásul a 400 – 500 milliVolt körüli értékeket. Az egészséges szint 10 millivolt alatt van! A legmagasabb testfeszültség értéket az anyukánál mértük, ahol a műszer egész egyszerűn kiakadt, elérte a teljesítőképessége határát, a 2000 milliVolt értéket! 15 éve laknak a jelenlegi (csodaszép) házukban és azóta az egészségük egyszerűen tönkrement. A mentő rendszeres látogató náluk. Egyébként, mint kiderült, a probléma okozója két dolog: egyrészt a környéken, a telefontársaság által ügyesen egy fa mögé eldugott és álcázott mikrohullámú átjátszó, másrészt közvetlen a ház mellett, a föld alatt húzódik egy nagyfrekvenciás kábelköteg. Mindez együtt megnyomorítja a család életét, akik orvosokra, gyógyszerre és “csodaszerekre” egy vagyont költöttek már.

Akinek van olyan ismerőse, ahol a családban autista személy található, kérlek ajánljátok a fenti cikket és a videót! Kiemelt fontosságal bír, hogy a kismamák legalább éjjel leföldeljék testüket.

About JM

Welcome to My Blog!

Hozzászólás