Érdekességek

A HALOTT ORVOSOK NEM HAZUDNAK         

Káros Elektromos Sugárzás Értékek Otthon                             

Egy hozzászólás »

  1. Kivel, es mit, tanult az USA-ban? Quantum Touch-ot (a kepekrol ugy sejtem); Matrix Energetics-et Richard Bartlett-tel? Reconnective Healing-et? Csak kivancsi vagyok. Biztos van egy csomo amit nem ismerek.

    Válasz
    • A fentieken kivul meg jonehanyat. Es persze ezenkivul olyanokat is, amit nem tanfolyami jelleggel tanitanak, hanem “egy az egyben, privat tanulokent”.

      Válasz
  2. Listaszeru felsorolas ertelmetlen lenne. Itt fent a “Fotok” rovatban van nehany kep, ami sejtetni engedi, hogy kiktol tanultam sokat. Akikrol nincs itt foto, majd meselek a tanfolyamon.

    Válasz
  3. Jó napot mindenkinek,

    azt szeretném kérdezni, hogy oké ez a leárnyékoló lepedő, leviszi a testünkből a káros sugárzást, ugyanakkor adja nekünk a föld természetes mágneses sugárzását is vagy azt nem kapjuk meg?! Mert ugye az is elég fontos lenne.

    Köszönöm
    üdv
    Miklós

    Válasz
    • Udvozlom! Igazabol nem a “karos sugarzast viszi le”, hanem lehetove teszi, hogy a Fold felszinen hemzsego negativ toltesu elektronok bejussanak a szervezetunkbe es semlegesitsek a mar ott levo pozitiv toltesu reszecskeket (amelyek a gyulladasos megbetegedesek okozoi). Ezaltal a gyulladasos allapot megszunik. Ha testunkkel kapcsolodunk az Anyafoldhoz, szervezetunkben a pozitiv-negativ toltesek aranya egyensulyba jut. Nem lehet “tulcsinalni”. Ha van tovabbi kerdese, kerem batran irjon!

      Válasz
      • Köszönöm a válaszát, igen én is erre gondoltam csak Ön szakmaibban írta le. Tehát akkor a föld mágneses energiája ugyanezt csinálja? kiegyenlíti a töltéseket? Mást nem csinál? Tehát ezzel a takaróval aludva olyan mintha kint a szabadban aludnék?

        Köszönöm!
        Üdv
        Miklós

      • Igen, olyan mintha a parkban, a tengerparton vagy a mezon mezitlab allnank/aludnank.

  4. Murzsicz András

    Szia!

    Szeretném felvenni Veled a kapcsolatot.

    Tartalmas napszakot!

    András

    Válasz
  5. Ide is megjegyzem, mert valojaban nem tudom, melyik oldalra jobb. “Earthing solution “konyvet azoknak, akik tudnak angolul nagyon ajanlom, reszletesen ir a betegsegekrol, az ebayen mar 5 dolcsiert megkaphato, ha szerencsetek van a konyv szerzoi: Clinton Ober, Stephen T Sinatra , Martin Zucker

    Válasz

Hozzászólás