Tanúbizonyságok

Én is sokkal jobban alszom azóta… Ami feltűnt már első nap az, hogy nem fáj reggelre a derekam. Nem jó az ágymatracom, és minden reggel derékfájással keltem. Egy hete használom a lepedőt, azóta megszűnt. És hamarabb elalszom. Régebben órákig forgolódtam…”   (Mohácsi Viktória)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Siker!!! Eltávolítottunk minden felesleges elektroszmog eszközt a hálószobából és azóta két napja sokkal jobban alszunk! Például lámpát a fejünk fölül, mobiltelefonokat, adaptereket stb. Köszönjük!  Viktor”

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Az Energiagyógyászat oldalon olvastam az Ön cikkét a földelés fontosságáról. Nekem nőgyógyászati problémám volt, 23 napon keresztül véreztem. Az orvosi vizsgálat után megállapították, hogy egy 9 cm-es daganat található a méhemben. Egy kisebb műtét következett, citológiai vizsgálat, majd utána a diagnózis, nyálkahártya túlburjánzás. Gyógyszeres kezelést írtak elő, szteroid hormon készítményt. Az egészben az a legmegdöbbentőbb a számomra, hogy a kartonomra 20 éve fel van vezetve, hogy semmilyen hormonkészítményt nem szedhetek túlérzékenység miatt. Hiába akartam az orvosnak mondani – nem volt rám idő. Továbbra is véreztem. Ekkor kezdtem el alkalmazni az Ön cikkében olvasottakat. Számomra is meglepő volt az a gyors eredmény, amit megtapasztaltam, a saját kertünkben kb. 2 óra fövenyen, napsütésben, csupasz lábbal eltöltött idő után megszűnt a vérzésem és a közérzetem is egyre jobb lett! Azóta is ha az időjárás engedi mindíg legalább 30 percre kiülök a kertembe. Nagyon köszönöm!  Magdáné Nagy Mária, Székesfehérvár”

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

“Nem tudok hozza szolni maskent csak anyit, hogy en tegnap elott irtam a Mohacsi urnak, hogy nagyon faj a vallam mar az orvosoknal is voltam, de nem segittettek a sok inekciok meg a sok fajdalomcsillapitok es o csak anyit valaszol vissza nekem, hogy valtoztassak a fekvohelyemen es bizony ma mar ez a 3ik nap es szinte hihetetlen de jobban erzem magam mert meg faj a vallam de nem az a vad fajdalom amit honapokig ereztem.

Hat csak anyit az olvasottakhoz, hogy nekem nagyon segitett az, hogy valtoztattam a fekvo helyemen azota mar nem erzem aszt a nagy fajdalmat a vallaimban  ugy hogy nem tudom miert de jobban erzem magam. Koszonom a Mohacsi urnak hogy ellatott engem jo tanacsokkal, egyszeru de mukodik es meg csak penzbe se kerult, ami nagyon meglepo mert a mai vilagban  mindenki penzt ker a gyogyitasert ami  meg lehet, hogy nem is fog hasznalni ez meglepo volt szamomra ,hogy nem penzt kert csak informacioval lattott el engem koszonom. En kerdeztem o valaszolt, ennyi volt es jobban erzem magam. Hat nagyon meg vagyok lepodve szinte hihetetlen de nekem segitett.”

Irena Szaboova (Szlovákia)

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

“Kedves Gyula! Már vásároltunk egy lepedőt, meg lábalátétet. Mindkettő remekül működik, a lepedőt édesanyám használja. Korábban csípőgondokkal küszködött, melyek szépen lassan elmúltak – egyszer csak azt vette észre, hogy elmúltak a panaszai! Én a lábalátétet használom, elég sokat ülök a gép előtt (kereskedek a tőzsdén).

Amiért kereslek, hogy nekem is kellene egy lepedő… Köszönöm!

Szabó Balázs, Pécs”

Egy hozzászólás »

  1. A Földelt Lepedő és Földelt Univerzális Lábalátét Együtt csomag mukodik 220 volt-on?
    Az USA-ban 110 volt van.

    Válasz
    • Kedves Szilvia! A foldlet lepedo NEM elektromos. Ennelfogva a Vilag minden tajekan mukodik. A hozza tartozo specialis dugo segitsegevel valoban be lehet dugni a halozati aljzatba, de ott kizarolag a foldelest hasznalja. Ha van tovabbi kerdese, kerm jelezze!

      Válasz
  2. Hol kaphatok specialis dugot, mert az angol honlapon azt irjak, hogy hazardirozas, mas orszagban hasznalni a kitteket legyen ez lepedo, halozsak, karkoto, az ocsemnek vettem es nem merjuk hasznalni felunk tole. Hol kaphatom ezt a dugot, Nekem amerikai van meg tudom mutatni, ha valaki Amerikaba jon hogy hasznalja vannak kepeim rola, Amerikaban hasznalom a foldelo halozsakot, a fejem bubjaig, betakar becipzarazom magam. Hasznalok karkotoket is, sokkal jobban erzem magam, eltunt a szajszarazsagom, a reggeli szajszagrol nem is beszelve, nem jarok rendszeresen wc-re. Ha gorcsol a labam bedugom a halozsakba es megszunik. Hatvanev utan az embernek mindenbaja van. Ocsem sziv es vesebeteg neki szeretnek segiteni kuldtem neki kittet csak nincs dugaszom hozza. Hol vehet ilyet. Koszonom nektkek. Majd irok miben segitett.

    Válasz
    • Specialis, Europaban alkalkamas dugot mi gyartattunk kulon es jelenleg minden magyarorszagi megrendelonk ezzel a dugoval kapja meg a csomagot. Tehat semmifele problema nem merul fel a magyarorszagi hasznalattal kapcsolatosan.

      Válasz
  3. A foldelo lepedo mosasaval kapcsolatban szeretnem felhivni a figyelmeteket. A lepedot nem szabad forro, kloros vizben mosni. Csak kimelo mosast ajanlatos hasznalni, ha lehet szodabikarbonat mososzernek es ecetet oblitoszernek, mert a helytelen mosas konnyen elveszi a lepedo vezetokepesseget es akkor mar nem hasznal, vehettek ujat. Szaritoban is csak kimelo homersekletet ajanlom. Ne remuljetek havonta egyszer mosast csinalok, es nincs semmi szaga a lepedonek, mikozben naponta kifuggesztve szelloztetem, mindig friss es kellemes. . A vezetekeket el kell tavolitani a mosaskor.

    Válasz
    • Koszonjuk. Igy van! A gyarto 300 alkalommal mosta/szaritotta a lepedot es semmifele karosodas vagy funkcionalis problema nem keletkezett. En magam lassan 3 eve hasznalom es mar nem is tudok letezni nelkule. Meseltem a mult heti Budapesti tanfolyamom resztvevoinek, hogy meg egy kisebb meretu, un. “utazo lepedom” is van, amit mindenhova magunkkal viszunk. Aii egyszer belekostol a kulonbsegbe, az nem tud leszokni rola.
      Peldaul az idokulonbseg miatti atallas altalaban 5 nap szokott lenni (amikor Floridabol Magyarorszagra utazunk). Addig csak faradt es nyugos az ember. Most, hogy megerkeztunk, este 6-kor mentem el aludni es reggel 5-kor ebredtem – termeszetesen a foldelt lepedon aludtam, nem kevesebb, mint 11 orat! Tokeletesen frissen es kipihenten ebredtem. Az atallas azonnal sikerult!

      Válasz
  4. .En kulon rakerdeztem, Californiabol rendeltem es ok azt mondtak kimeletesen mossam. Hogyan rendelhetek az ocsemnek, aki Kecskemeten el, labalatetet. En a halozsakot viszem magammal, nem nagy, nem foglal el sokat a borondben, ahogy belebujok erzem, hogy huzza ki streszt es a fajdalmat belolem. Eloszor a karkotovel, vagy angolul recovery kittel kezdtem, ahogy felprobaltam azonnal ereztem ez mukodik. Megmertem a vernyomasomat elotte 145/ 85/84 es amint a zsakba bujok, a vernyomasom ket perc mulva tokeletes lesz 113/77/77 lesz. Nekem van foldelt setalo botom, es venni akarok foldelt cipot is. Amikor kimegyek a strandra nem pledre fekszem egyenesen a homokra, hogy a testem, minel nagyobb fold energiat szivjon magaba.

    Válasz
  5. Sajat tapasztalatomat szeretnem megosztani, amikor belefekudtem a foldelt halozsakomba, ami ugy nez ki, mint a lepedo, csak nagyobb, es lehet zipzarazva halozsaknak, kinyitva nagy lepedonek is hasznalni, beboritja az egesz agyat, nem csak a felet. Egy ideig nem hatott, furcsaltam, annyira biztam benne, azutan rajottem az okara. Tel volt, vastagon bebugyolalva, bujtam a zsakba. Ahhoz, hogy minel nagyobb legyen a stressoldo, foldelo hatas, annal nagyobb csupasz felulettel kell erinteni a lepedot. A legkedvezobb a teljes meztelenseg. Az ezust szalakkal atszott lepedo, nem egy dekorativ agynemu egyszeru bezs szinu elhalvanyodo ezust csikokkal, kellemes tapintasu a testnek, megszuntet minden testszagot.

    Válasz

Hozzászólás