RSS csatorna

Tanúbizonyságok 2.

Posted on

Sokan kérdezitek, hogy “mire lesztek képesek” a gyógyító tanfolyam elvégzése után? Ehhez meg kell érteni és el kell fogadni, hogy egyszerűen nincsenek határok. Mint az élet minden területén, itt is számít a gyakorlat. A jó hír, hogy a bioenergiával történő gyógyításhoz nem szükséges több éves iskolát elvégezni. A tanfolyam befejeztével mindenki képes lesz a családja, barátai körében azonnal alkalmazni a tanultakat. Láz csillapítása, vagy például évek óta tartó fejfájás, hát- és derékfájás, izületi fájdalmak stb. elmúlasztása vagy a fájdalmak igen nagy fokú csökkentése lehetséges. Az az igazság, hogy a bioenergia intelligens és mindíg odamegy, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Előfodulhat például, hogy az éppen aktuális erős fejfájást gyógyítjuk, de a “páciens” jelzi, hogy az energia a bal lábszárába megy! Ilyenkor érdemes megkérdezni, hogy volt-e valaha is problémája a bal lászárával (egészen biztosan volt!)? “Ó, igen. Pár évvel ezelőtt eltörött a lábam és azóta is gyakran érzem.” A bionergia pedig magától odatatalál. Majd ha “végzett” a lábszárral, akkor folytatja útját a “következő legfontosabb helyen”. Ezt bárki megtanulhatja, fiatal, idősebb. Volt már 5 éves és 87 éves tanítványom is. Ez Isten adta képesség, amely velünk született. A tanfolyamon annyi a dolgunk, hogy ezt a képességet aktiváljuk és megtanuljuk a mindennapi életben történő alkalmazását. Mindnekinek vannak családtagjai, barátai akiken segíteni tud – a tanfolyam elvégzése után azonnal! Nincsen annál jobb érzés mint, amikor láthatjuk, hogy fájdalomtól gyötört arcok simulnak ki, gerincek egyenesednek ki, gyógyíthatatlannak kikiáltott sebek gyógyulnak be, asztmák múlnak el, stb.

Álljon itt egy tanúbizonyság egy társunktól, aki a tavalyi tanfolyamon találkozott először a bioenergiával!

“Üdv mindenkinek!
A tanfolyamról hadd ne írjak semmit. Sokáig tartana, ömlengős lenne és jó páran már megtették és jó páran még meg is fogják tenni, így én minek….  De valami ütőset még is leírnék, még ha ez csak nekem ütős!

Hogy honnan és miért vettem a bátorságot, azt most még nem tudom, de a nővéremet és az unokahúgomat a kérésükre (miután képben vannak, hogy hol jártam az ominózus hétvégén) „kezeltem”. Talán ki akartak próbálni, talán a velem kapcsolatos fenntartásaikat akarták erősíteni, minden esetre egy erős fejfájást és egy jobb oldali lapocka feletti izomfájdalommal fűszerezett gerinc fájdalmat kellet meg „csiribíznem”. Vegyes érzelmekkel kezdtem a dolognak (erősen tartottam a kudarctól) miután a tipikus rossztanuló módjára egyetlen betűt sem írtam a két nap alatt, így pusztán csak a memóriámra támaszkodhattam. – Jaj, légző technika- futott át rajtam a gondolat –fel kell pörgetnem magam! – És egy pillanat alatt megbántam, hogy nem jegyeztem le semmit abból, amit a Mester mondott! Na, most már mindegy, itt már visszakozni nem lehet, itt várnak a páciensek. Félrevonultam egy üres szóbába és kezdtem a tenyér csakrát
dörzsölni és a 4 ütem be, 4 ütem ki légzéssel, majd, lesz, ami lesz alapon egy komoly tűzlégzéssel feltölteni magam. Ekkor váratlan dolog történt. Olyan érzés volt, mint ha áramütést kaptam volna és mindenem elzsibbadt, egy másodperc alatt. Ekkor végtelen nyugalom lett rajtam úrrá, amiből éreztem, hogy most készen állok segíteni.
Nem akarok regényt írni és untatni bárkit is, de a lényeg: Mind a két fájdalom kb. 30 perces kezeléssel elmúlt. Az unokahúgom fejfájását egy bizsergés váltotta fel, ami mint egy úszósapka, úgy borította be a fejét, és ő kellemes érzésnek írta le. A nővérem hetek óta tartó fájdalma elmúlt, maradéktalanul. Bár nem sikerült a derekuknál az aurájukat megrángatnom (igaz, ezzel csak magamat akartam megnyugtatni, én is tudok olyat, mint a Gyula… még nem tudok!) még is, számomra elsöprő a siker.
Láttam két közeli rokonom meglepődését (azt hiszem nem erre számítottak) és megkönnyebbülését miután, elmúlt a fájdalmuk. Én még órákig bizsergő végtagokkal hajnal 4-ig voltam fenn, anélkül, hogy elálmosodtam volna. Jól éreztem magam fizikailag és lelkileg. Azon a napon két embert kezeltem, és három emberen segítettem.
Gyulának megköszönni, amit kaptam, természetes. Meghálálni azt hiszem, sosem tudom majd. Hogy bepótoljam a mulasztásomat és az írásos anyag meglegyen, mindent megteszek. Ezért ha lehet, szívesen segítenék a két nap anyagát kidolgozni és a megfelelő helyen a megfelelő emberek számára hozzáférhetővé tenni.  Így bepótolva azt amit nem tettem meg a helyszínen és így téve lehetővé, hogy memorizálni tudjam mit mikor és miért kell tennem.
Köszönök mindet Drága Gyulám! Az Úr áldása kísérje életedet.”  (teljes név)

Részletek a május 12-13. Budapesten tartandó gyógyító  tanfolyammal kapcsolatosan itt olvashatók.

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: