RSS csatorna

Szervek, Testrészek Újranövesztése

Posted on

Sok-sok éve keresi az emberiség az egyik legnagyobb “titkot”: miért van az, hogy egyes állatok képesek az elveszített testrészeiket pótolni természetes úton? Közismert például, hogy a gyík letört farka gyorsan újra teremtődik, “visszanő”. Miként lehetséges ez? És az ember esetében miért nem?

A modern tudomány jelentős lépéseket tett ebben az irányban, rendkívül bíztató eredményekkel. A laboratóriumi kísérletek mellett a dolognak létezik egy másik megközelítése is, ami több, mint izgalmas. A régi Szovjetúnió területéről származik a kutatók egy csoportja, akik megvalósították azt, amiről a többség még csak álmodozik. Azon a véleményen vannak, hogy bárki képes lehet saját magán (vagy a rászorulókon) segíteni és – nincsen rá jobb szó – újra teremteni beteg vagy hiányzó szerveket sőt, akár testrészeket is. Sok száz eset áll bizonyítékként, amikor nagyon beteg vagy korábban műtéti úton eltávolított szerveket, testrészeket sikerült “újra kreálni”. A felfedezők szerint ez a képesség mindenkiben meg van és a megfelelő technikákkal ezt elő lehet hozni.

A múlt hétvégén került megrendezésre az én szervezésemben itt Sarasota, Floridában immár a második konferencia ezzel kapcsolatban. Orosz, német és amerikai előadók számoltak be (hétköznapi szemmel nézve még fantasztikusnak tűnő) tapasztalataikról és módszereikről. Csak néhány jellemző példa: korábban kioperált méh, vese, bélszakasz és (a már most “népszerű”) fog újra növesztése.

Vendégeim (akik közül  néhányan 8-9 órát is repültek, hogy közöttünk lehessenek) között megtalálható volt a Brazíliából érkezett fogorvos éppúgy, mint a Kanadai természetgyógyász. Úgy váltunk el, hogy jövőre, ugyanitt!

A jelen blog olvasóitól is rendszeresen kapok érdeklődő leveleket a témával kapcsolatosan. Ezért úgy döntöttem, hogy a májusban, Budapesten tartandó kétnapos gyógyító tanfolyam egy jelentős részét ennek fogom szentelni! Mindenki megismerheti a legfontosabb technikákat – Magyarországon először. Hivatalos bejelentés a részletekkel a közeljövőben várható! Előre is minden érdeklődőt szeretettel várok!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: