RSS csatorna

Nem Tud Aludni? Állandóan Levert és Fáradt?

Posted on

A geopatikus stressz általánosságban nem más mint, amikor Földünk vibrációját megzavarják gyenge elektromágneses sugárzások, amelynek okozói lehetnek többek között földalatti vízfolyások, bizonyos ásvány koncentrációk, törésvonalak, földalatti üregek, barlangok. A megzavart vibráció abnormálisan magas értéket érhet el és az élőlények számára káros lehet. A modern technológia is létrehozhat hasonló, un. elektropatológiai sugárzásokat. Az okok – többek között – lehetnek telefontornyok, transzformátorok, radar- és rádiótornyok.

Az utóbbi két évtizedben a komoly betegségek száma megtöbbszöröződött és minden kétséget kizáróan a geopatikus stressz egyike a fő kiváltó okoknak.

Hogyan tudjuk detektálni a geopatikus stresszt? Hívjunk szakembert lakásunk kiméréséhez – olyan valakit, aki komputerizált, tudományos műszerrel felszerelkezve tudja objektíven megállapítani az esetleges GS jelenlétét és annak  mértékét! (A szubjektív, pálcás módszer már a múlté.) De magunk is sejthetjük, hogy baj van az alábbiak alapján.

–   Elkezdett romlani az egészségem röviddel azután, hogy új lakásba költöztem vagy új munkahelyem lett?

–   Jobban érzem magam, amikor nem vagyok otthon (vagy a munkahelyen)?

–   Van úgy, hogy több családtagom (vagy munkatársam) is jelzi, hogy az otthoni (vagy munkahelyi) “atmoszféra” nem kellemes?

–   Lakásomban az előző lakó szenvedett súlyos illetve hosszantartó betegségben? (Ugyanez a munkahellyel kapcsolatosan.)

–   Képtelen vagyok jól aludni otthon. Megnyúzottan, fáradtan ábredek. De ha máshol alszok (a lakásban másik ágyon, hotelban, stb.) akkor jól alszok.

Ez mind tipikus jele annak, hogy otthon ágyunk (vagy a munkahelyünk) geopatikus stressznek van kitéve.  Ha rosszul alszunk és nem tudjuk kiméretni lakásunkat, legalább is fordítsuk meg a fej-láb pozíciónkat vagy keressünk ágyunknak egy másik helyet. Ha nem próbálunk meg segíteni magunkon, csupán idő kérdése, hogy a testünkben felhalmozódott gyulladás milyen mértékben rombolja le egészségünket. Sajnos, a hagyományos orvosi segítség hosszú távon hasztalan lesz, mert csupán a tüneteket kezeli, de az okokat nem szünteti meg.

Jelentős változást fogunk tapasztalni, ha testünket rendszeresen leföldeljük. Ezzel kapcsolatosan itt találunk részletes információt:      http://www.mezitlabasegeszseg.com/index.html

 

 

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: