RSS csatorna

A Negatív Részecskék Pozitív hatása

Posted on

Bolygónk felszínén korlátlan mennyiségben jelennek meg a negatív elektromos töltéssel bíró szubatomi részecskék (elektronok). Amikor közvetlen kapcsolatban vagyunk a Földdel (például mezítláb sétálunk a kertünkben), talpunkon keresztül elektronok milliói jutnak be szervezetünkbe. Ezek testünkben semlegesítik a krónikus gyulladások okozóit, a szabad radikálisokat.

A gyulladás eredeti oka az, hogy a sérült testrész irányába fehérvérsejteket küld a védekező rendszerünk. Néha azonban a gyulladásos válasz azután is megmarad, hogy az eredeti betegség vagy sérülés elmúlott. Ez a krónikus gyulladás egy idő után károsíthatja a környezetben levő egészséges sejteket is.  Ha elveszítjük napi kapcsolatunkat a Földdel, a  “normális mértékű” gyulladás kontrollálhatatlanná válhat. Az egy autoimmun választ gerjeszt, aminek a következménye a krónikus gyulladás. Az immunrendszerünk ámokfutásba kezd és megtámadja saját gazdáját – minket.

Testünk rendszeres leföldelésének elmaradása esetén elektronhiányban szenvedünk. Ha visszaállítjuk a kapcsolatot a Földdel, ez az állapot (amelynek a jelei különböző betegségek, gyulladás és fájdalom) nagy részben megszűnik. A gyógyszer ott van a talpunk alatt!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: