RSS csatorna

Testünk Leföldelésének NEM Ajánlott Módja

Posted on

Indonéziában, Jakartától keletre levő falvak lakói egy felettébb szokatlan módját találták ki testük leföldelésének. Az egyébként nagy forgalmú vasúti síneken üldögélnek vagy fekszenek keresztben és így keresnek enyhülést mindenféle nyavalyára.

Az első dokumentált eset tavaly történt, amikor is egy indonéz újság beszámolója szerint az illető a korábbi agyvérzésével járó következményeit nem tudta már elviselni és véget kívánt vetni életének. Lefeküdt a sínekre, de nem várta meg a vonat érkezését, mert elmondása szerint szinte felüdült az ott töltött percek alatt és örömmel ment haza.

Az un. “vasúti terápiakor” kezünket és lábunkat a sínekre tesszük, hogy bőrünk érintkezzék a fémmel. Ezáltal testünk egy alacsony feszültségű áramütést kap amely, a helyiek szerint, sokféle betegségre pozitív hatással van.

Az egyik megkérdezett elmesélte, hogy a doktora tíz évvel ezelőtt diagnosztizálta cukorbajjal, de sohasem tudott enyhíteni a tüneteken. A vasúti terápia viszont segített a magas vérnyomásán és jobban is alszik. “Ha fáj valahol a tested, itt kúráld ki!”, ajánlotta a meglepett újságíróknak. “Próbáld csak meg, nem fog fájni!” Egy másikuk ezt mondta: “Minden pénzemet elköltöttem fölöslegesen gyógyszerekre. Most már idejárok, mert ez ingyen van.”

A helyi orvosok természetesen tagadják a módszer hatásosságát, bár elismerik, hogy semmiféle vizsgálatot nem végeztek ez irányban.

A vasúttársaság hivatalnokai aggodalmuknak adtak kifejezést, mert attól tartanak, hogy előbb-utóbb valakit elcsap a vonat. Ennek megelőzésére munkaerőt alkalmaznak, akik szerepe, hogy a szerelvény közeledése előtt még időben eltessékeljék a sínekről a gyógyulást keresőket.

Nem tudhatjuk, hogy milyen hatású a vasúti sínek energiája. Úgy tűnik, hogy ez nem más, mint a föld mezítlábas érintésének egy variációja. Az biztos, hogy tudjuk ajánlani biztonságosabb módját is ennek. A “vasúti terápia” nem tartozik a javasolt módozatok közé.

 

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: