RSS csatorna

Szklerózis Multiplex és az Elektroszmog

Posted on

A multiple sclerosis (“magyar nevén” szklerózis multiplex) egy alattomos idegrendszeri betegség. A szimptómák jelentős része megegyezik azokkal, amit az elektroszmogra túlérzékeny emberek tapasztalnak (EHS, elektrohiperszenszitivitás). A hagyományos orvoslás nem sokat tud ellene tenni.

Az utóbbi években több kísérletsorozat is jelezte, hogy jelentősen javulhat az MS-el diagnosztizált egyének állapota, ha a közvetlen környezetükben javítottak az elektroszmog (más néven “piszkos elektromosság”) kitettségükön. A javulás abban mutatkozott meg, hogy jobban aludtak, úgy érezték, hogy több energiájuk van, tisztább lett a gondolkodásuk, javult az egyensúlyuk és mozgáskoordinációjuk, jobb lett a hangulatuk alig néhány héttel a megfelelő lépések megtétele után.

Több kutatómunkára van még szükség annak a meghatározására, hogy az MS-ben szenvedők hány százaléka érzékeny az elektroszmogra és főként milyen frekvenciákra. Ajánlható, hogy az érintettek mindenképpen csökkentsék a környezetükben a rádiósfrekvenciás sugárzást és az elektroszmog egyéb formájának történő kitettségüket. A kísérletek szerint van, aki ezáltal nem csak lelassítja a betegség további elhatalmasodását, hanem megállítja, sőt vissza is fordíthatja azt.

Néhány tanács:

– Feltétlenül cseréljük le a vezetéknélküli telefont vezetékesre!

– Semmiképpen ne használjunk WiFi-t, hanem vezetékkel csatlakoztassuk komputerünket a hálózathoz!

– Mobiltelefont csak a legminimálisabb mértékben használjunk, akkor is csak kihangosítva (ne emeljük a fejünk közelébe)!

– Ne használjunk fluoreszcens izzókat!

– Ne használjunk fűthető takarót!

– Ne használjunk elektromos ébresztőórát vagy tegyük azt legalább két méter távolságra az ágyunktól, de a legjobb, ha lecseréljük egy hagyományos, mechanikus vekkerre!

– Méressük ki a lakásunkat!

– Minél messzebb lakjunk az utcai villamosvezetékektől (lehetőleg minimum 100 méterre) illetve legalább 400 méterre a telefontársaságok által (sokszor sutyiban és álcázva elhelyezett) mobiltelefon antennáitól! Nyomozzuk ki, hogy a környékünkön hol vannak ezek!

– Földeljük le testünket rendszeresen, minél hosszabb ideig! (földelt lepedő, földelt lábalátét, mezítlábas séták a földön)!

További információ itt található:    http://www.mezitlabasegeszseg.com/elektroszmog.html

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

2 responses »

  1. És ha az étkezést is abbahagyjuk és levegőt sem veszünk akkor tényleg egészségesen halunk meg.

    Válasz
    • Nem az a cel, hogy egeszsegesen haljunk meg, hanem az, hogy egeszsegesen eljunk. A rossze levego, a nem megfelelo taplalkozas, stb. mind hatraltato tenyezo.

      Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: