RSS csatorna

Újabb Tanúbizonyságok

Posted on

Folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket a földelt lepedők és lábalátét használóitól. Hangsúlyt helyezünk ezek precíz feldolgozására és katalogizálására. Álljon itt három újabb vélemény azoktól, akik nem régen kezdték el rendszeresen leföldelni testüket.

“Nagyon rég hallottam már a földelt lepedőről, meg kell mondjam egyszerűsége és használata lenyűgöző. Azonnal megrendeltem a legnagyobb méretben,ahogy lehetőségem lett rá, majd két dologra lettem figyelmes. Arra, hogy napról napra nyugodtabban alszom valamint, hogy  nekem és páromnak is elmúltak a kisebb hátfájások és sokkal stresszmentesebb lett a  életetünk. A mostani éjszakai alvások már nemcsak az alvásról szólnak, hanem az egész napos “feszültség levezetéséről”, a valódi pihenésről.  🙂  Sokkal nyugodtabb lett az életem! Köszönöm!!
(Bollo Richárd)

“Nagyon erős váll és térd fájdalmaim voltak. A lepedő és a lábalátét kettő napos használata után minden fájdalmam elmúlt. Uram, madarat lehetne velem fogatni! Mindannyian tudjuk, hogy ha a hosszú időn keresztül tartó fájdalmak megszűnnek, az mekkora fizikai, lelki megkönnyebülést okoz!”     (Soltész János, Izsák)

“Akadémikus vagyok.  2006 óta nem tudtam aludni, csak úgy ,ha minden este 1 levélnyi (nem elírás) altatót szedtem be! Gyakorlatilag kóma közeli állapotba estem. Amióta rendszeresen használom a földelt lepedőt és lábalátétet, azóta átaluszom az éjszakát és már semmilyen gyógyszert sem szedek. Visszajött a hangom és az életkedvem.”  (Sulyok Károlyné, Budapest)
Információ a földelt lepedőről és lábalátétről honlapunkon található:   http://www.mezitlabasegeszseg.com/
Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

One response »

 1. Szeretném megosztani tapasztalatomat.
  Először is nagyon köszönöm, hogy hozzájutottam ehhez a földelt lepedőhöz!!!
  Egy hónapja használom, azt vettem észre, hogy a fáradtságom a harmadik nap után elszállt. Régebben, ha nem aludtam 8-9 órát, olyan voltam, mint akit fejbe vágtak. 2-3 kávé volt az ébresztőm.
  Mostanában hajnal 5-kor felébredek – magamtól – kipihenten, frissen.
  Hála Istennek, nem azért vettem, mert beteg voltam, de szerintem az is fontos, ahogy a napjaim telnek, és főleg a gyulladások megelőzésére.
  Hálás vagyok!
  Mindenkinek elmesélem, és jó szívvel ajánlom a földelt lepedőt.
  Nagy-nagy szeretettel
  Sztipich Istvánné Gabi
  Budapest

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: