RSS csatorna

A Földelés Hatása A Súlyos Izületi Gyulladásra

Posted on

Howell Runion, Ph.D. hetvenhat éves (Stockton, California), a neurofiziológia nyugalmazott professzora írja.

“Izületi csúztól (másnéven sokizületi gyulladás, rheumatoid arthritis) szenvedtem. Fájtak a kezeim, a vállaim, a derekam, a lábaim. Semmi sem tudta elmúlasztani ezt a bajt. Progresszív és degeneratív. Bő nyolc éve szenvedtem tőle és lassan egyre rosszabbodott. Sok gyógyszert szedtem, hogy kezelni tudjam a fájdalmat.

Egy barátomtól, akinek nagyon adok a véleményére, hallottam arról, hogy éjjelente érdemes leföldelni a testünket. Kipróbáltam és hatalmas különbséget éreztem. Eleinte azt hittem, hogy a javulás csak a képzeletem szüleménye és abbahagytam.  Állapotom ismét rosszabbodott. Így hát újfent leföldeltem magam – és jobban lettem. Az ember már csak ilyen – ekkor még mindíg azt hittem, hogy csak a képzeletem játszik velem. De nem! Nem kicsi volt a különbség, hanem jelentős. Nagyot csökkent a diszkomfort érzetem. Teljesen világossá vált, hogy ha nem alszom leföldelve, akkor nem érzem magam olyan jól mint, amikor leföldelve alszom és másnap reggel sokkal frissebben ébredek. Ha néhány napot kihagyok, máris érzem a különbséget és sokkal rosszabbul vagyok.

Bárki számára, aki sokizületi gyulladástól szenved ajánlom ezt az egyszerű és hatásos módszert, amikor is egy földelt lepedőn alszunk. Nagyszerűen segít a fájdalom jelentős lecsökkentésében. Ténylegesen működik a dolog!”

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

One response »

  1. Visszajelzés: A Földelés Hatása A Súlyos Izületi Gyulladásra « jozsefminta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: