RSS csatorna

Boldog 110. Szülinapot!

Posted on

Bernando LaPallo (Mesa, Arizona, USA) lakos megfogadta édesapja tanácsát és ennek tudja be hosszú élete titkát. “Egyél megfelelően és pihend ki magad!”. Mindez hozzásegítette abban, hogy a száztizedik születésnapját ünnepelje jó egészségben és szellemileg frissen. Bernando soha nem volt egyetlen napot sem beteg életében. Minden reggel sétára indul és főként organikus gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt.

“Az emberek gyakran megkérdezik, hogy mit csináljanak, hogy ilyen fiatalosak maradjanak? Csak annyit mondok, hogy biztosan hallottátok már a mondást, miszerint az vagy, amit megeszel!”- mondja LaPallo. Mégis, mi a titok? Fokhagyma, méz, fahéj, csokoládé és oliva olaj. “Használj oliva olajat a bőrödön, kend be a lábaid, kend be a karjaid és sosem fogsz berozsdásodni.”

“Apám – aki orvosdoktor volt és maga is 98 esztendőt élt meg – tanácsolta, hogy sose egyek vörös húst. A bárány elmegy, de tartózkodjak a hot dog-tól, a sültkrumplitól és a hasonlóktól.”  LaPallo szellemileg is friss és ezt a rendszeres olvasásnak tulajdonítja. Egyik kedvenc időtöltése a keresztrejtvény fejtés. “Emlékszem azokra a dolgokra, amiket apám 8 éves koromban mondott. Megtanított arra, hogyan éljek, hogyan egyek és hogy higgyek Istenben és ő majd gondomat viseli. És eddig ez meg is történt.”

LaPallo blogjában (“Öregedj lassabban, Élj tovább”) beszámol napjairól és kedvenc receptjeiről:    http://agelesslivemorestore.com/

Itt látható a szülinapján készült rövid TV riport.

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: