RSS csatorna

Egy 90 Éves Orvos Beszél Testének Leföldeléséről

Posted on

Arvold Belden, PhD, 90 éves, Yountville, California, nyugdíjas pszichológus írja:

“Több, mint nyolc éve alszom rendszeresen leföldelve. Az elején, egy éven belül észrevettem, hogy többé nem jártam az orvosaimhoz, mint korábban szoktam – mert nem volt miért. A kezeimben és a csípőmben érzett fájdalom (az arthritis, sokizületi gyulladás eredménye) sokkal enyhébb volt. Azt is nyilvánvalóvá vált, hogy elmém tisztább lett és több energiám volt.

Az első év után jött a szokásos, éves általános vizsgálat a doktoromnál, aki csodálkozott azon, hogy milyen kíváló egészségnek örvendek, tekintve 83 éves koromat. Nem azt mondom, hogy mostanra visszafordítottam az öregedési folyamatot. Még meg van a sokizületi gyulladásom, de már nem szedek rá gyógyszert. Sőt, egyáltalán nem szedek semmiféle gyógyszert semmire! Bitangul jól érzem magam 90 évesen. Tele vagyok energiával.

Sokat dolgozom a kertben, metszem a fákat és elszenvedek mindent, ami ezzel együtt jár – karcolások, vágások  itt-ott a testemen, sőt, néhány elesés is megtörtént. Néhány hete például a kerékpárommal buktam egyet. Alaposan megütöttem magam, de semmim sem törött el és a sebek is gyorsan és szépen begyógyultak. Hasonló jó tapasztalataim vannak a kertészkedés közben szerzett karcolásokkal, vágásokkal – a sebek soha nem fertőződtek el és soha nem használtam semmilyen gyógyszert ilyen esetekben sem.

Az alvásom is határozottan sokkal jobb lett, amióta leföldelve töltöm az éjszakákat. Ha néha fel is ébredek, talán egy perc múlva ismét mélyen alszom.”

http://www.mezitlabasegeszseg.com

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

One response »

  1. Visszajelzés: Egy 90 Éves Orvos Beszél Testének Leföldelésér?l « jozsefminta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: