RSS csatorna

“Húsz Éve Nem Aludtam Ilyen Jól!”

Posted on

Dr. David Gersten (Encinitas, California) táplálkozás tudománnyal és integratív pszichiátriával foglalkozik. “Néhány évvel ezelőtt kifejlesztettem egy rendszert, amit én magam úgy hívok, hogy “ok – okozati egészség térkép”. Azt mutatja meg, hogy az emberek miért lesznek krónikusan betegek – és miért is maradnak azok? Egy egyszerű, három lépcsős folyamatról van szó.

Az összes krónikus betegség esetén léteznek elsődleges okok (ezt hívom Első Szintnek), mint például öröklött dolgok, fertőzés, mérgezés, emésztési problémák valamint mentális, emocionális és stresszel kapcsolatos tényezők. A Második Szint arról szól, hogy testünk miképpen reagál az elsődleges okokra gyulladás formájában. A Harmadik Szint az egész test biokémiai zavara, amit metabolikus káosznak hívok. Idővel világossá vált számomra, hogy testünk leföldelése rendkívüli hatással van a Második Szintre.

Saját magamat mintegy három éve földelem le rendszeresen, sőt a földelést a praxisomba is beépítettem. Gyakran találkozom olyan páciensekkel, akik mintegy utolsó lehetőségként jönnek el hozzám. Miután elkezdik ők is leföldelni magukat, általában az első mondat, amit hallok tőlük az az, hogy ‘Húsz éve nem aludtam ilyen jól!’ “

http://www.mezitlabasegeszseg.com/

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: