RSS csatorna

Mit Mondanak Hírességek Testünk Rendszeres Leföldeléséről?

Posted on

A Földelés Dícsérete

“Testünk leföldelése legalább olyan alapvető fontosságú lehet, mint a levegő, a napfény, a víz és a tápanyagok.”   – Gary E. Schwartz, PhD, Professor of Psychology and Medicine, University of Arizona.  A The Energy Healing Experiments szerzője.

“Fontosságát tekintve testünk leföldelése egy rangban említendő a penicillin felfedezésével. A földeléssel kapcsolatos információk valószínűleg a 21. század legfontosabb, egészségüggyel kapcsolatos olvasnivalóját jelentik.” – Ann Louise Gittleman, PhD, CNS, a The Fat Flush Plan szerzője.

“A hormonális egyensúly megbomlása jellemző a nők nagy részére. Testünk leföldelése  jótékony hatásaként az egyensúly helyreáll, a tünetek csökkennek.” – Amanda Ward, ND, Encinitas, California

“Testem leföldelése hatalmas erősítést jelent a számomra és sokat segít abban, hogy a sérülésekből és a fáradtságból gyorsan felépüljek. Képes vagyok sokkal erősebben visszajönni és sokkal jobban érzem magam.” – Chris Lieto, Háromszoros Ironman Triatlon győztes versenyző.

“A legtöbb ember úgy szeretne az egészségével kapcsolatban a legtöbb hasznot elérni, hogy alig kelljen tenni érte valamit. Hát, ez az! Testünk leföldelése munka nélkül adja az előnyöket!” – David Wolfe, MS, Superfoods: The Food and Medicine of the Future szerzője.

“Működik! Nagyon ígéretes. Egyszerű, amelyet mindenhol alkalmazni kellene!” – Richard Delany, MD, Milton, Massachusetts

“Forradalmi áttörés az egészségügy területén, amely meg fogja változtatni az életed. Olvasd el az információkat, aztán földeld le magad és kezd el a folyamatot, amely megtöri a stressz és a betegségek ciklusait.”  – Martin Gallagher, a Dr. Gallagher’s Guide to 21st Century Medicine szerzője.

“Csodálatos! Testünk leföldelése nem más, mint visszatérés a Természet gyógyító erejéhez. Tudományos alapokon nyugszik, intuitívan korrekt, itt egy egyszerű de hathatós módja annak, hogy minden szinten visszaállítsuk egészségünket.” – Hyla Cass, MD, az 8 Weeks of Vibrant Health szerzője.

“Testemet leföldelve mélyen és zavartalanul alszom. Ébredéskor frissnek érzem magam, még akkor is ha utazom.” – Miranda Kerr, Szupermodell

“A visszajelzés a pácienseimtől olyan erős, hogy mint orvos doktor megjósolhatom, a Te életed is meg fog változni!” –  David Gersten, MD, az Are You Getting Enlightened or Losing Your Mind? szerzője.

 

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

3 responses »

 1. Nagyon tetszik…A kérdésem: Hogyan lehet “földelni” magam? Hol lehet vásárolni lepedőt stb.

  Válasz
  • A sokak által várt új magyar nyelvű honlap néhány napon belül elkészül. A testünk leföldelésével kapcsolatos összes fontos információ elérhető lesz, konkrét tudományos kutatások részleteivel, klinikai kísérletek eredményeivel és persze a megrendelhető termékek listájával! Természetesen itt a blogon és a Facebook oldalunkon is megadjuk majd az új honlap pontos internetes címét.

   Válasz
 2. Köszönöm. Várjuk….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: