RSS csatorna

Mit Csinálnál Ha…….

Posted on

Mit csinálnál ha megtudnád, hogy alig harminc napod van csak élni? Aztán a betegséged miatt kénytelen leszel befejezni földi életed? Hirtelen több időt akarnál tölteni szeretteiddel? Szemébe néznél régi ellenségednek és azonnal megbocsátanál neki a sok éves sérelmekért? Elkezdenéd megvalósítani azokat a terveket, amelyeket mindíg csak halasztgattál, mert vártál a tökéletes alkalom eljövetelére? Elakarnál menni azokra a helyekre, amelyeket már kis korod óta tervezel? Megkóstolnád azokat az ízeket, ételeket, amelyek mindíg is izgatták a fantáziád – de Te vártál a “megfelelő időzítésre”?

Ezentúl próbáld meg a fentiek szerint élni az életedet! Szeress szenvedéllyel, adj önzetlenül, lásd meg a Téged körülvevő világ milliónyi csodáját! A csoda nem ezért csoda, mert nagy dolog – hanem azért mert felismered és megosztod másokkal is önzetlenül.

Ülj le egy percre és őszintén válaszolj a fenti kérdésre: mit csinálnál, ha megtudnád, hogy alig harminc napod van csak élni? Mától élj úgy, mintha csak harminc nap lenne hátra az életedből! Próbáld ki! És harminc nap múlva örömmel nyugtázod majd, hogy teljesen megváltozott körülötted minden, mert Te is megváltoztál!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: