RSS csatorna

Ismét Egy Tanúbizonyság a Tanfolyamról

Posted on

“Kedves Gyula !

Nagyon köszönöm azt a hétvégét neked. Ez első oktatási nap végére nekem szárnyaim nőttek.  Úgy fel voltam dobódva, olyan boldog voltam, és nagyon vártam már a vasárnapi oktatást. Elég régóta érdekel az energiával történő gyógyítás, de még nem éreztem azt, hogy bármelyik tanfolyamon részt vegyek. De ! Amikor a te hirdetésedet elolvastam , egyből eldöntöttem, hogy ide el kell mennem, és azt kaptam amit vártam.
Nem volt hókusz-pókusz, minden amit tanultunk megmagyarázható.
Volt már sikerélményem is. A párom aki egyébként nem hisz ilyen dolgokban, befeküdt a kezem alá mert megütötte az oldalát és nagyon fájt neki. Sokáig természetesen nem hagyta magát, de az a 10 perc amíg kezeltem nagyon hatásosnak bizonyult, ugyanis nagyon lecsökkent a fájdalma, és szinte már nem is érezte.
Az a cél, hogy minden családban legyen egy gyógyító nagyon hasznos lehet. Segítettem a páromon, és most lázas a fiam is.
De itt megtorpantam. Ugyanis nagyon fáj a feje, és 39 fokos láza van.Próbáltam a lázát lehúzni, sajna ez nem működött. Hogyan kezeljem ? Ugyanis azt tanultuk, hogy a fej ha fáj, akkor túl sok az energia. Most tanácstalan vagyok. Várok egy kis segítséget.”  (teljes név).

(Privát emailben válaszoltam.)

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: