RSS csatorna

Gondolatok ……..

Posted on

Néhány gondolatot szeretnék fűzni az eddig beérkezett tanúbizonyságokhoz, emailekhez, visszajelzésekhez.

Többen is írjátok, hogy picit félve kezdtétek első gyógyító “kezeléseteket”. Kicsit érthető is. De ne feledkezzünk meg arról (és erre a tanfolyamon is többször felhívtam a figyelmet), hogy emocionálisan semmiképpen ne olvadjunk bele a folyamatba! Magyarán ne szurkoljunk, hogy “jaj, bárcsak sikerülne!”, stb. Ha a tanított módszereket követed, akkor sikerülni fog! Az Isteni gyógyító energia ott lakozik Benned, mindíg is ott volt, egyszerre születtél vele, egymásnak részei vagytok – csak éppen sohasem használtad. Most, hogy előhalásztuk, reaktíváltuk ezt a képességet, gyerekes örömmel állapítjuk meg, hogy “jéééé, tényleg működik!” Ha belegondolunk, ez fantasztikus!

A siker feltétele hogy “kívül maradjunk” a gyógyítási folyamatból. A mi egyetlen feladatunk, hogy elvégezzük a tanfolyamon tanultakat és a gyógyítást magát hagyjuk az “energiára” és a páciensre – nekünk nincs egyéb közünk hozzájuk! Nem drukkolunk, nem sajnálunk senkit, nem ígérünk semmit – csak elvégezzük a munkánkat. Most, hogy megértettük a dolgok működésének fizikai hátterét, racionálisan gondolkodó agyunkkal sokkal könnyebb elfogadtatni a “csodákat”, sőt el is várni őket! Bízzunk a folyamatban – éppen azért mert “semmi közünk hozzá!” Ennyi!

Bónuszként mi magunk is kapunk egy nagy adag életerő energiát. Minél többet gyógyítunk, annál egészségesebbek leszünk. (Hoppá! Az adok-kapok egyensúly gyakorlati példája! Méghozzá a legjobb fajtából.) Eleinte előfordulhat, hogy annyi friss energia érkezik Beléd, hogy nem tudsz aludni – de fáradt sem leszel. Ez mind jó jel és hasznodra válik.

A cél, hogy embertársainkon segítsünk, felhívjuk a figyelmüket egy lehetőségre és arra, hogy fájdalmuk, szenvedésük elmúlhat. Ne legyenek egyetlen másodpercig se kételyeink! Ne prognosztizáljunk! Ne higyjük azt, hogy “ez a betegség túl súlyos, ebben nem tudok segíteni!” Ha az illető fájdalma még nem múlott el teljesen, vagy az állapota nem javult olyan szintre, amit szeretnénk – annak NEM az az oka, hogy valamit rosszul csinálunk, hanem az, hogy egész egyszerűn még több segítségre van szüksége tőlünk.

Sok sikert és várom a további beszámolókat!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

2 responses »

 1. Aszalós Zsuzsa

  Kedves Gyula !

  Nagyon köszönöm azt a hétvégét neked. Ez első oktatási nap végére nekem szárnyaim nőttek. Úgy fel voltam dobódva, olyan boldog voltam, és nagyon vártam már a vasárnapi oktatást. Elég régóta érdekel az energiával történő gyógyítás, de még nem éreztem azt, hogy bármelyik tanfolyamon részt vegyek. De ! Amikor a te hirdetésedet elolvastam , egyből eldöntöttem, hogy ide el kell mennem, és azt kaptam amit vártam.
  Nem volt hókusz-pókusz, minden amit tanultunk megmagyarázható.
  Volt már sikerélményem is. A párom aki egyébként nem hisz ilyen dolgokban, befeküdt a kezem alá mert megütötte az oldalát és nagyon fájt neki. Sokáig természetesen nem hagyta magát, de az a 10 perc amíg kezeltem nagyon hatásosnak bizonyult, ugyanis nagyon lecsökkent a fájdalma, és szinte már nem is érezte.
  Az a cél, hogy minden családban legyen egy gyógyító nagyon hasznos lehet. Segítettem a páromon, és most lázas a fiam is.
  De itt megtorpantam. Ugyanis nagyon fáj a feje, és 39 fokos láza van.Próbáltam a lázát lehúzni, sajna ez nem működött. Hogyan kezeljem ? Ugyanis azt tanultuk, hogy a fej ha fáj, akkor túl sok az energia. Most tanácstalan vagyok. Várok egy kis segítséget.

  Aszalós Zsuzsa

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: