RSS csatorna

Földelés

Posted on

Az ember eredendően úgy lett megalkotva, hogy folytonos összeköttetésben legyen a földdel. Nagyon keményen kell dolgoznunk azért, hogy ezt megakadályozzuk: olyan házakat tervezünk, olyan cipőt viselünk, amelyek teljesen elszigetelnek bennünket.  Az egészségért nem kellene dolgozni, mert az adott ingyen! Igazából mindent elkövetünk azért, hogy ne legyünk egészségesek! A hétvégi tanfolyamon részletesen megbeszéljük, hogy miképpen használjuk saját egészségünk érdekében a Föld ingyenes ajándékát. Mindezt kutatási erdeményekkel megfűszerezve!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

5 responses »

 1. Strázsi István

  ”olyan házakat tervezünk, olyan cipőt viselünk, amelyek teljesen elszigetelnek bennünket,,

  Igaz is meg nem is. Itt is az Isteni ellentmondásba ütközünk, mert a cipők és a házak is a föld anyagából épülnek, de inkább fontosabb az, hogy hiszünk e benne azaz, hogy jól érezzük magunkat benne. De útjelzőtáblának tökéletes (mint minden más). 🙂

  Válasz
  • Ez sajnos nem hit kérdése. A baj az, hogy például a lábbelik elsöprő többségénél műanyagból készül a talp. Ez 100%-ig elszigetel bennünket. A családi házak földszintjének nagy része sincs közvetlen kapcsolatban az anyafölddel, éppen a különböző szigetelőnyagok miatt. A nem földszinten lakók esetében még csak nem is kérdéses a dolog!

   Válasz
 2. Strázsi István

  Miből gondolod, hogy az Isteni energia nem képes áthatolni mondjuk a műanyagon? Az idegen lények is megvannak az űrhajójukban az anyabolygójuk nélkül. Amennyiben mindannyian istenek vagyunk, a felségesnek nevében, akkor mi is volna az az anyag ami képes volna elszigetelni bármitől vagy bárkitől is?
  Vagy nem jó fórumon tapogatódzok, a tudat teremtő ereje kérdéses itt? Bocs de még nem jutott elég időm a fórum átvizsgálására. De szerintem is elősegítené a dolgokat ha végre mezítláb szaladgálhatnánk mondjuk egy homookos tengerparton. 🙂

  Válasz
  • Rövid leszek. Én hiszek az Isteni teremtő energiában – de ennek semmi köze ahhoz, hogy mi elszigeteljük magunkat tőle. Ismétlem, ez nem hit kérdése. Isten csak fejét csóválja és azt mondja, hogy “Lám-lám, én adtam nektek éltető energiát, Ti pedig mindent elkövettek, hogy elszigetelődjetek tőle.” Nagyon egyszerű a dolog, meg kell mérni műszerrel! Ezt demonstráltuk a múlt hétvégi tanfolyamunkon is.

   Válasz
 3. Visszajelzés: Földelés « jozsefminta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: