RSS csatorna

Autizmus

Posted on

A National Institute of Mental Health (Nemzeti Mentál Egészségügyi Intézet, USA) egy 12o millió dolláros kutatást folytat az autizmussal kapcsolatban. A kutatást koordináló orvos szerint egyre nyilvánvalóbb, hogy legalább néhány környezeti tényező (elektroszmog, geopatikus sugárzás) okolható az autizmus kialakulásáért. A következő lépés az okok pontos meghatározása.

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

3 responses »

 1. A legkorábbi jól dokumentált eset az autizmusról 1747-ből származik. Hogy az elektroszmog már akkor is probléma lett volna, azt nem hiszem, de az emberi tudatlanság azóta is az. Az emberiség létszáma közel megháromszorozódott az elmúlt
  2 – 300 év alatt, és valamit az orvostudomány is fejlődött – nem csoda, ha manapság jóval több ilyen esetet regisztrálnak.Vagyis a betegség nem mai keletű. És egyszer talán a marxista-materialista professzor elvtársaknak is feltűnik, hogy esetleg nem az anyagi világban kell keresni sem az okokat, sem a gyógymódokat.
  Persze tudjuk, hogy bizonyos köröknek nagy üzlet pl. világjárvánnyal riogatni a tudatlanokat, és dollármilliókat kisajtolni a kormányokból klf. “kutatásokra”.

  Üdv.
  Bihary

  Válasz
 2. Geopatikus sugarzas mindig letezett. A tobbi megjegyzessel abszolut egyetertek.

  Válasz
 3. Soponyai János

  Az autizmusra a materialista világban nincs magyarázat. Az autizmus karmikus büntetés. Azok kapják, akik az előző életükben szörnyűséges tetteket követtek el érző lények, elsősorban emberek ellen. Be vannak zárva a saját tudatuk börtönébe, hogy ne tudjanak kommunikálni senkivel, így nem is tudnak ártani senkinek. Másrészről pedig nagy tanítást adnak annak családnak, ahová leszületnek – főleg a szülőknek – az elfogadásról és az alázatról mivel nekik meg azt kell megtanulniuk. Rendben van ez. Nincsen ezzel semmi gond. Ez a karma. Ebből a nézőpontból már nem olyan borzasztó az autizmus. Egyenlítik a karmájukat ők is meg a szüleik is. Ennyi.

  SJ

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: