RSS csatorna

Bioenergia és az Állatok

Posted on

Gyakran kerül utamba olyan egyén, aki nem hisz a bioenergia létezésében. Gyakran elhangzik a provokáló kérdés: “hogyan tudod bebizonyítani, hogy bioenergetikai kezeléskor az egyén nem placebo hatás áldozata, azaz nem saját magának beszéli be a gyógyulást?”

Először is véleményem szerint a meggyógyult embernek igazán mindegy, hogy mitől gyógyult meg, valóban a Vitális Erőtől vagy pedig a placebo hatástól! Másrészt amilyen gyakran csak lehetőség adódik rá, én magam is szeretek állatokat gyógyítani, mert nekik nincsenek előítéleteik, nem próbálnak meg mindenkinél okosabbak lenni! Egy kutya vagy egy ló (velük van tapasztalatom) mindíg rendkívül fogékony lesz a gyógyító energiákra és fantasztikusan könnyű őket így kezelni.

Párom kisfia néhány évvel ezelőtt egy alig 6 hetes labrador kutyust kapott szülinapi ajándékba. Csetlő-botló kis jószág volt. Lackó örömmel tartotta karjaiban, de egy rosszul sikerült mozdulat miatt  Virgonc jó egy méter magasságból a betonjárdára zuhant az oldalára. Keserves sírás (gazdi és kutyus egyaránt) közben láttuk, hogy Virgonc nem tud lábraállni, igazából semmit sem tud, nagyon megütötte magát, sőt ha megpróbáltuk a pocakját vagy a lábát megérinteni, még erősebben sírt. Féltünk, hogy komoly belső sérüléseket szenvedett. Egy gyors telefon az állatorvoshoz még fokozta az aggodalmat, szombat este volt és doki majd csak hétfő reggel lesz. Megfogtam a kutyust, félrevonultam vele a ház egyik csendes szobájába és elkezdtem “energiát futtatni”. Nem telt el fél perc sem és nevetve vettem tudomásul, hogy úgy elkezdett horkolni, mint a gőzgép! Mintegy 45 percen keresztül adtam neki energiát, amikor kinyitotta szemeit. Öt perc pihenés után gondoltam, hogy kiviszem az udvarra, kíváncsi voltam  javult-e az állapota? Nagy örömmel láttuk, hogy lábra tud állni, sőt fájdalom nélkül. Néhány másodpercig tartott csak a tétlenség, mert hirtelen nagy iramban elkezdett futni! Akkor vettük észre, hogy egy nagy béka van a környéken, amit a mini Virgoncunk boldogan kergetett perceken át. Hétfőn a minket meglátogató állatorvos már csak nyugtázta, hogy a kutyus makk egészséges, s nagy esésnek semmiféle negatív maradványa nincsen.  🙂

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: