RSS csatorna

Bárki Képes Gyógyítani?

Posted on

Mindenkiben megtalálható a bioenergiával történő gyógyítás képessége – vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy ajándéka. Egy csodálatos ajándék, amely születésünk által megillet bennünket, úgymond “jár nekünk”. Sajnos, a materiális világban sokan nem ismerik fel ezt és a képesség elfelejtődik. A jó hír az, hogy bármikor elő lehet venni ismét, fejleszteni, tanulni és gyakorolni. Nem új dologról van szó. Sok keleti kultúra hagyott az utókorra például írásos emlékeket vagy akár fal rajzokat világos utalással a kézrátételes (vagy valami hasonló) gyógyításra.

Nem szükséges magas iskolai végzettség. A Gondviselő (Isten, Természet, Energia Centrum, Földanya, stb. – tetszés szerint behelyettesíthető) előtt egyenlők vagyunk, egyenlő lehetőségekkel. Csupán arra van szükség, hogy nyitottak legyünk az Univerzum által felkínált irányban és arra, hogy felismerjük a bennünket állandóan körülvevő Vitális Erő (Életerő, Bioenergia) létezését. Valamint azt, hogy ennek az Erőnek magunk is részesei vagyunk (tehát az Életerő és mi magunk nem külön-külön létezünk, hanem egymás részei vagyunk) és szabadon használhatjuk ezt gyengélkedő embertársaink megsegítésére.

A gyógyító szempontjából abszolút fontos az, hogy őszinte szeretettel próbáljon meg segíteni. Teljesen egészséges kell, hogy legyen (ha nem vagyunk azok, ne próbáljunk meg segíteni). Az csak hab a tortán, ha minél több emberen segítünk, idővel magunk is annál egészségesebbek leszünk.

A “beteg” szempontjából egyetlen alapvető tényező van. Nem szükséges, hogy “hívő” legyen, tehát nem szükséges feltétlenül hinnie abban, hogy meg tudjuk gyógyítani. Elég, ha legalábbis nyitott a téma iránt. Ha úgy jön hozzánk, hogy “én nem hiszek ilyesmiben, mert úgysem fog sikerülni”, akkor jobb ha nem is pazaroljuk rá az időnket, mert tényleg nincs értelme. Megértőnek kell lennünk vele szemben is. Az illető egész egyszerűen még nem eléggé fejlett spirituálisan ahhoz, hogy erre igénye lenne, ezt elfogadná.

A közhiedelem úgy tartja (és sajnos, ebben ludas sok, híres gyógyító is, akik misztikumot csinálnak a dologból, akármilyen indíttatástól vezérelve)  hogy valamiféle (jó pénzért megvásárolt) “beavatáson” kell átmennie ahhoz, hogy a gyógyító képessége “aktiválva” legyen. Ez nem is lehetne messzebb az igazságtól! Fogjuk már fel végre a bevezetőben leírtakat és fogadjuk el, hogy (hadd ismételjem meg) minden embernek alanyi jogon “jár” a gyógyítás képessége (legalább alapfokon). Hogy ez mire lehet elég? Sokkal-sokkal többre, mint azt gondolnád. Rendkívül egyszerű és hatásos, könnyen megtanulható módon segíthetünk egy sor betegségben szenvedőn. Hadd ne írjak ide egy listát (mert a jogászok mindíg ugrásra készek), de jelentős javulásra számíthattok fejfájás, hátfájás, gerincferdülés, depresszió, asztma, sportsérülések és egy csomó egyéb probléma megoldásában, abszolút kezdő szinten is.

Egy fontos dolgot a fejünkbe kell vésni. Kezdő gyógyítóként nem mi gyógyítunk, hanem a bioenergia. Az pedig tudni fogja, hogy pontosan hol is van rá szükség, hová is menjen. Ez leveszi a vállunkról a terhet, mert bebizonyosodik, hogy nekünk (és most azok felhárodnak, akik szeretik misztikussá tenni a dolgot) semmi közünk magához a gyógyuláshoz! Csupán annyi a szerepünk, hogy lehetővé tegyük a Vitális Erő átadását beteg társunk felé. Ezt szellemi érettséggel, tanulással, gyakorlással érhetjük el. Nagyon fontos tehát, hogy a gyógyító érzelmileg teljesen függetlenítse magát a várható eredménytől, a gyógyításunk hatékonyságától. Semmi közünk hozzá!

A május végi tanfolyamot elvégzők azonnal és hatásosan tudnak majd segíteni sok (pl. a fentebb említett) problémán – sőt, jóval többön is, de erről majd a helyszínen. Amit tanítok arra azt szokták mondani, hogy “olyan mint a Reiki. de szteroidokon!” Az általam ismert több tucat un. modalitás részeiből válogattam össze azokat az elemeket, amelyek működnek minden körülmények között, bárhol, bármikor. Nem, nem szükséges több tízezerért “beavatás”, nincs hókusz-pókusz. Életerő van  – a Te kezedben!

Egy másik városi legenda szerint a gyógyítás abból áll, hogy “energiát adunk”. Ez így magában nem igaz. Vannak egyéb tényezők is. Erről is szól majd a tanfolyam.

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: