RSS csatorna

Földelés és Egészség

Posted on

Igaz, hogy ha rendszeresen leföldelem magam, akkor évekkel is tovább élhetek? Természetesen, nem tudhatjuk  a pontos választ erre a kérdésre. Viszont határozottan ígéretes öregedés-ellenes stratégiának látszik. Kutatások világosan mutatják, ahogy idősödünk immunrendszerünk  úgy gyengül. Az uralkodó orvosi elmélet szerint az általános gyengülés egyik oka a szabad radikálisok sérülése, amelyet technikai nyelven oxidatív stresszként ismerünk és amelynek oka a sejtek sérülése. Ha leföldeljük magunkat nagyban csökken az oxidatív stressz és a gyulladások mértéke – ennélfogva jelentősen megnő az esélye a jobb egészségnek és a hosszabb élettartamnak. Vitán felül áll, hogy egy funkcionálisan “fiatal” immundrendszer fenntartása kíváló stratégia életminőségünk megőrzésére és az örededési folyamatok lassítására.

Naponta mennyi ideig szükséges leföldelnem magam, hogy érezzem az eredményeket? Amikor a Földdel közvetlenül érintkezel egy azonnali és természetes eltolódás indul meg a szervezetedben. Laboratórumi mérések szerint ezek a változások tisztán mutatják, hogy a szervezet jobban működik. Akiknek fájdalmuk van különböző mértékű enyhülést tapasztalnak, kezdve a kismértékű csökkenéstől a fájdalom teljes megszűnéséig. Ez könnyen elérhető csupán azáltal, hogy napi 3O-4O percet mezítláb álldogálunk vagy sétálunk a füvön, földön, vízparton. Számos előnnyel bír ha egész éjszaka leföldelve maradunk – hosszabb és mélyebb alvás, kevesebb fájdalom és megnövekedett energiaszint a következő napon. Minthogy mindenki másképp éli meg ezeket, hangsúlyozom, hogy itt is fennáll, hogy valaki eleinte gyenge változást észlel csak és lassan (de biztosan) jönnek testének pozitív visszajelzései, addig másoknál drámai és azonnali a hatás. Az elmúlt évtizedben elvégzett több ezer vizsgálat során bebizonyosodott, hogy minél komolyabb problémától szenved valaki, annál gyorsabb és drámaibb a tapasztalt változás. Még az un. élet végét jelző, fájdalommal párosuló esetekben is nyilvánvaló, hogy általánosságban csökken a fájdalom.

Mennyire időre van szükségem a problémáim elmúlásához? Mindenki más, a szimptómák is mások és az okok is különbözőek. A Földdel történő közvetlen kapcsolat segít visszaállítani a test természetes elektromos egyensúlyát, csökkenti a stresszt és a gyulladások mértékét. Mindezáltal, a rövid- és hosszútávú hatások is gyakran meglehetősen drámaiak és gyorsak. A többség arról számol be, hogy alig egy-két napot követően (amikor földelve töltötték az éjszakát) többet és mélyebben aludtak, csökkent a stressz szintjük. Ha a probléma kimondottan insomnia (hosszútávú álmatlanság), amely más egészségügyi problémával is párosul, akkor gyakran ennél hosszabb időre van szükség. Az orvosi hőtérképek (thermal imaging) a gyulladások csökkenését jelzik már alig néhány perccel azután, hogy leföldeljük magunkat. A California Institute for Human Science intézetében végzett kutatás megerősítette, hogy földeléskor azonnali változások állnak be agyhullámaink aktivításában és izmaink feszültségében. Jól dokumentálhatóan végleges változások tapasztalhatók az általunk tapasztalt stressz mértékében, az éjszakai alvásunk hosszában és mélységében, a fájdalom csökkenésében stb., ha hosszabb ideig (naponta jónéhány órán át) és rendszeres gyakorisággal leföldeljük magunkat. A legelőnyösebb az, amikor éjszaka, alvás közben tesszük ezt meg – testünk ekkor a legfogékonyabb a gyógyulásra. Gyakran előfordul, hogy olyan előnyök kovácsolódnak, amire nem is számítottunk, hiszen a a Föld természetes energiája a szervezetben először ott fejti ki hatását, ahol arra a legnagyobb szükség van. Tehát minél többet vagyunk leföldelve, annál nagyobb előnyökre és vitalitásra számíthatunk.

A bal oldali képen a nyilak a gyenge cirkuláció helyét mutatják. Mindkét lábfejen a hőmérséklet nagyon alacsony, különösen a bal lábon, a lábujjak hőmérséklete megegyezik a szobáéval és nem is látszanak. A jobb oldali kép alig négy nappal az első után készült és az illető négy éjszakán földelte magát. Jól látható a vérkeringés javulása!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

13 responses »

 1. Hogyan tudom magam leföldelni este?

  Válasz
  • A legjobb egy megfelelő, speciális “lepedő”. Azok számára pedig, akik ülőmunkát végeznek külön ajánlott egy (szintén speciális) lábalátét. Mindekettőt be fogom mutatni a május végi tanfolyamon – sőt objektíven (mérőműszerekkel tesztelve) láthatja mindenki a szerepüket és, hogy mire képesek.

   Válasz
 2. Lehet ezt a földelő lepedőt kapni Magyarországon? Vagy ha nem akkor forgalomba lehetne hozni? Szívesen betennénk a Bionom webáruházba.

  Válasz
  • Csak egy tucat mintapéldány van nálam (amelyek gyorsan fogynak). Tervezzük a magyarországi terjesztés beindítását és ehhez keresünk partnereket a közeljövőben.

   Válasz
 3. Szabóné Vera

  Kedves JM

  a korábban jelzett ” földelési technológia ismertetése…” alatt, a speciális lepedőt kell érteni? Ha igen, kérem a lehetőségét megadni a hozzájutásához. Köszönöm

  Válasz
 4. Azt szeretném kérdezni, hogy a lepedő mekkora méretben kapható? Ha van mennyibe kerül? Geopathikus stressz ellne vég-e?

  Válasz
 5. Papp László

  A lepedő méretei érdekelne és hogy hol lehet kapni?És mennyi az ára. Tisztelettel:Papp László.

  Válasz
 6. szeretnek ebol a lepedobol 2 db esmeg annyit ,hogy hol lehet kapni es milyen aron van koszonom

  Válasz
 7. Emailben kuldtem valaszt.

  Válasz
 8. Kruppa Krisztina

  Szeretnék többet megtudni erről a lepedőről áráról, szükségem lenne infomációra.
  Illetve ülőmunkánál mit használhatnék?köszönöm

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: