RSS csatorna

“Az Emberiség Történetének Legfontosabb Egészségügyi Felfedezése!”

Posted on

Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál – hogy jobban érezzük magunkat. Testünk minden porcikája elektromosan funkcionál – szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Még az érzelmeink sem mások, mint “mozgásban levő energia”. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől , ami miatt testünk elektromoson állandóan feltöltődve marad, és ennek  egyenes következménye a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot.

Testünk leföldelésekor megszűnik az elektromos stressz és visszaállítódik a természetes és stabil elektromos állapota. Mindenki megtapasztalhatta már például a fent említett jelenségnek tulajdonítható fájdalom csökkenést – egyszerűen menj ki a fűre (földre, vízpartra, parkba, stb.) és mezítláb állj/sétálj legalább harminc percet. Figyeld meg, hogy mi történik a korábbi fájdalmaddal!

Új, “mezítlábas mozgalom” van elindulóban, amely végig fog söpörni a civilizált világon. Az anyafölddel való napi kapcsolat sok mindent meg fog változtatni, nem csak szemléletben, de sok minden más egyébben is. A következő napokban/hetekben szeretnék beszámolni arról a több, mint egy évtizedes kutatómunkáról, ami az USA-ban ment végbe, kontrollált klinikai kísérletek és megfigyelések sorozatáról, amelyek mindent félresöprő erővel világosan bizonyítják, hogy igenis van ellenszer a tömérdek fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos (hadd ne soroljam a többit) problémára, amely az un. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja. Egy jól ismert amerikai kardiológus szerint a témakör felszínre hozása “az emberiség történetének legfontosabb egészségügyi felfedezése”!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: