RSS csatorna

Miért Nem Gyógyulunk? – 1.Rész

Posted on

A gyógyító munkája alapvető fontosságú. De van egy dolog, ami tulajdonképpen még ennél is fontosabb. Az, hogy a beteg részéről minden biztosítva legyen a sikeres gyógyuláshoz (“Segíts magadon…..!”). Több idevágó dologról is fogunk majd beszélni a Tanfolyam keretében. Most egy olyan területről hadd ejtsek néhány szót, amelyet gyakorlatilag az emberek döntő többsége (ideértve az orvostudományt is) teljességgel figyelmen kívül hagy – és ezt brutálisan nagy hibának tartom. Az un. “káros sugárzásokról” van szó. Ebben a cikkben a természetes sugárzásokat említjük meg.

Környezetünkban számos sugárzásnak vagyunk kitéve, amelyek kisebb-nagyobb mértékben hatással vannak szervezetünkre, hangulatunkra, életfunkcióinkra. Létezik egy bizonyos alapsugárzás a Földből (Schumman rezonanciák) , amelyek nélkül rövid ideig tudnánk csupán létezni. Vannak viszont olyan (un. geopatikus) sugárzások, amelyek esetében arról van szó, hogy a Föld természetes sugárzását módosítják, megbolygatják föld alatti vízerek,  bizonyos érc koncentrációk, törésvonalak, üregek. A módosított sugárzás negatív hatással lehet az ember egészségére. Ez a jelenség vált ismertté “geopatikus stressz” néven. A különböző könyvek sok fajtáját sorolják fel ennek, amivel most nem foglalkozunk.

A geopatikus stressz fogalma egyáltalán nem új. Már az ókori Kínában is tilos volt olyan helyen házat építeni, ahol “rossz sugárzás” volt tapasztalható. Évszázadokkal ezelőtt Európában mielőtt egy új ház építésébe kezdtek volna, egy birkacsordát legeltettek a kijelölt területen. A birkák sosem aludtak erős földsugárzás felett (akárcsak az emlősök – a macskák kivételével).  A XX. század folyamán jelentős kutatás vette kezdetét a témakörben. A huszas években pl. Lakhovsky, az ismert orosz fizikus Marconi-val, a feltatálóval együtt arra a feltételezésre jutottak, hogy a rákos megbetegedések oka nem más mint, hogy az illető geopatikusan stresszelt területen tölt sok időt (pl. alszik).    Freiherr von Paul, Dr. Aschoff, Dr. Bergsman, Dr.Hartmann, Prof. Gockel csak néhány tudós neve, akik jelentős szerepet játszottak a téma kutatásában. Jelentős mennyiségű vizsgálatot végzett Rolf Gordon (akinek a fia 26 éves korában halt meg rákban). Arra a következtetésre jutott, hogy a gyakori fejfájás, sokizületi gyulladás, epilepszia, depresszió, rák megjelenésének elsőszámú oka a geopatikus zónák felett tötlött sok idő.

Egy több, mint 25 ezer páciensen végzett vizsgálat sorozat szerint az alábbi csoportok voltak kitéve jelentős geopatikus stressznek:

– 100%- a az áttétes rákban szenvedőknek (másodlagos rák),

– 95%-a a rákos betegeknek (elsődleges rák),

– 95%-a azon gyermekeknek, akik hiperaktívak, tanulási nehézségekkel küzdenek és nehezen kontrollálhatóak,

– 80%-a azoknak, akik elváltak (a pár legalább egyik tagja G.S.-nek volt kitéve),

– 80%-a a meddőségben szenvedő nőknek,

– 80%-a  a hirtelen csecsemőhalál (bölcsőhalál) áldozatainak,

– 80%-a az álmatlanságban, rémálmoktól szenvedőknek, stb.

A számok magukért beszélnek. A téma rendkívüli fontossággal bír. Két dolgot tehetünk. Egyrészt terjesztjük a tudást és felhívjuk  ismerőseink, barátaink figyelmét erre. Másrészt megelőző lépéseket teszünk. Ez nem más mint azon helyek szakemberrel történő kiméretése, ahol életünkben a legtöbb időt töltjük (ágyunk, irodánk, stb.).  Néhány évvel ezelőttig ezek a mérések kizárólag pálcával történtek. Minden tiszteletem a radiesztétáké, akik pálcával mérnek, de a  XXI. század elején már rendelkezésünkre áll az Uniós szabványoknak megfelelő komputerizált tudományos mérőműszer, amely objektív eredményeket ad. Mindenkinek ezt javaslom!

Az interneten tömegével árulják a sok ketyergét, amelyek “megoldást kínálnak a geopatikus sugárzás ellen”. Ezek 99.5%-nak közös a jellemzője: a szemét kategóriába tartoznak. Emiatt is ajánlom a komputeres lakásbemérést – teljesen objektív, nincs helye a hókusz-pókusznak.

Ha ágyunk (vagy kedvenc fotelünk, stb) geopatikus sugárzásnak van kitéve, maradandó egészségkárosodást szenvedhetünk.

Az alábbi méréseket én végeztem (egy nemzetközileg ismert energia gyógyító otthonában). Nagyon rosszul aludt, fáradtság, álmosság jellemezte napjait az új házában.

Az első mérés az ágy eredeti helyén készült: meglehetősen egyenetlen, ráadásul a sugárzás értéke háromszorosa a normálisnak (a műszer az itt láthatónál sokkal több adatot produkál, amelyeket itt most nem mutatunk. Célunk demonstrálni a folyamatot).

Aztán kerestünk egy új helyet az ágya számára. Egyenletesen normál értékek. Azóta is jól alszik!

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

7 responses »

 1. Szia!

  Pontosan mi ez a műszer, amit a cikkben írod, hogy javasolsz (de konkrétan mégsem nevezed meg)?

  “Minden tiszteletem a radiesztétáké, akik pálcával mérnek, de a XXI. század elején már rendelkezésünkre áll az Uniós szabványoknak megfelelő komputerizált tudományos mérőműszer, amely objektív erdeményeket ad. Mindenkinek ezt javaslom!”

  Válasz
 2. Robert Kecskes

  Szia Gyula,

  Érdekelne a műszer amivel a méréseket végezted, ill. a program ami ezeket értékeli.

  Köszönettel,
  Robi

  Válasz
  • Koszonom mindkettotok erdeklodeset! Tervezem hozni magammal a Tanfolyamra a masinat is. Nem “titkos” a dolog, de a terjesztojetol meg kell kerdeznem, hogy ajanlhatom-e? (Tudniillik nem vasarolhatja meg automatikusan barki. Ez nem az en hataskorom. Egyebkent, ha jol emlekszem 1.7millio Ft feletti az ara. Eppen a magas ara miatt is ajanlottam, hogy “bemeretni” olyannal, akinek van ilyen muszere. Nem sok van Magyarorszagon. Ha van ra igeny, ezt is megbeszeljuk majd a tanfolyamon.)

   Válasz
 3. Szia Gyula!

  ha jól értem az első “bad” grafikonodat, 20k az egészségügyi határérték. a másodikon (good chart) mégis 48k-hoz konvergál a mérési tartomány. vagy nem jól olvastam valamit? 🙂

  Válasz
 4. Balogh Árpád

  Tisztelt Quantumrider !

  Kérdezném, hogy a káros földsugárzást hogyan tudnám leárnyékolni.
  Hallottam alufoliárol, tükörről, esetleg jó a vaslemez ? Azért kérdezem mert
  olyan a lakásberendezésünk, hogy az ágy nem helyezhető át. Hogy
  van-e káros mértékü sugárzás nem tudom, megelőzésül használnék
  árnyékolást. Köszönettel: Árpád

  Válasz
  • Kedves Arpad! Rovid valasz: sehogyan! Ha rosszul alszunk es az agyat semmikeppen sem lehet arrebb tenni, javaslom, hogy az alvasi poziciojat valtoztassa meg (fej-lab csere)! De, mindenkeppen ajanlatos kimeretni a helyet, hiszen kizarolag az objektiv meres tudja megmutatni, hogy van-e baj es pontosan hol? Nagyon sok kutyut arulnak a Vilagban – semmi nem mukodik! Illetve egyetlen arnyekolo rendszer – ennek a szepseghibaja viszont, hogy mintegy 50ezer dollarba kerul egy franciaagy meretu terulet learnyekolasa. A gyakorlatban a legjobb megoldas (azon kivul, hogy kimereti az agya helyet), ha lefoldeljuk magunkat (foldelt lepedovel). Ezt tobb ezer ember kiprobalta mar Vilagszerte, klinikai kiserletsorozatokat tucatjai bizonyitjak, hogy ragyogoan mukodik. Megelozesul ezt ajanlom. Jo egeszseget kivanok! QT

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: