RSS csatorna

A Gyógyító Energiákról Általában – 2.Rész

Posted on

Az energiával történő gyógyítás második csoportját alkotó módszerek közös jellemzője, hogy nem csí alapúak (magyarán: nem küldjük a kezünkön át az energiát. Sokan megkérdezik: akkor hogyan gyógyul a páciens? Nos, majd erről is beszélünk a későbbiekben). Ezek a modalítások sem a csakrákra, sem a meridiánokra nem koncentrálnak. Összefoglalóan spirituális gyógyításként hivatkozhatunk rájuk. Az általam személyesen ismert legkíválóbb gyógyítók nagy része ebbe  a kategóriába tartozik (hadd ne menjek most bele a részletekbe!).

A lehetőségek tárházának ajtaját nyitjuk ki egy “energia híddal” – igen gyakran váratlanul gyors és a tradícionális orvoslás által lehetetlennek tartott gyógyulás következik be.

Gyógyítóvá válásunk útja a mi utunk. Nincsen “jó” vagy “jobb” módszer.  Meg kell ismerkednünk minél több modalítással, hogy kialakuljon bennünk a bizonyosság, mi is az, ami működik, melyek azok a módszerek, amelyeket a legnagyobb hatékonysággal tudunk használni embertársaink megsegítésére.

Ahogy írtam korábban, az az álmom, hogy minden családban legyen egy gyógyító, aki segíteni tud a mindennapi kisebb problémák megoldásában (láz, fájdalom, stressz, félelem, stb.)

A Gondviselő kegyelme folytán  minden újszülöttben ott lakozik az isteni ajándék, a gyógyítás képessége, amelyet persze fel kell ismerni illetve aktívan használni, különben haszontalanná válik. Egy alapszinten gyakorlatilag mindenki képes erre – így születtünk, bennünk van – de sajnos a materiális világ hamar elfeledteti ezt velünk. Szerintem, ha megvan a mérhetetlen vágy arra, hogy segíts másokon – akkor adott az út arra, hogy az “alapfoknál” magasabbra kerülj.

Sok-sok megközelítés létezik a gyógyító munkájában is, hiszen első lépésként meg kell tanulnia, hogy mik is ezek, majd kialakítania saját “stílusát” és megtapasztalni mi az, ami ténylegesen működik is. A puding próbája, ha megeszik, ez esetben, ha a “páciens” gyógyul.  Magyarországi tartózkodásom során közel kerültem az egyik legjobb Gyógyítóhoz (nem semmi story volt az előzmény, dehát véletlenek nincsenek), aki mellett két évet töltöttem (heti egy teljes napot) a rendelőjében. Rengeteget tanultam tőle. Majd egy világhírű európai gyógyító klinikája következett, ahol személyesen két alkalommal is egy-egy hétig lehettem tanúja illetve aktív résztvevőja az eseményeknek.  Ismét tömérdek tapasztalatra tettem szert. Amerikában sem felejtettem el természetesen a korábban tanultakat, sőt! Módomban volt a legjobban ismert gyógyítóktól, sámánoktól, stb. tapasztalatot szerezni. De ez már egy másik történet. Csodás világ ez, annál felemelőbb érzés nincsen, mint amikor embertársainkon segíteni tudunk.

Reklámok

About JM

Welcome to My Blog!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: